Julstöket klart =)


Gästrum med massa skrot och en fin soffa =) Sovrummet med julgardiner och en stjärna i allafall

Tvrummet, Myshörna och lekrum. Hit kommer tomten i jul



Kommande tv-rum. Inga möbler just nu, då det kommer bli långbord här på julafton

Hallen som vi äntligen fått belysning i =)



Köket, vårt älskade kök. Efter jul kommer vi köpa in nytt bord och stolar! Längtar!
OBS att det står två sidebyside i köket just nu. Dom har inte hämtat LG skåpet ännu och jag vet inte när de planerar att göra det heller


Long time no see

Här har det hänt en hel del sedan sist! Det har varit dåligt med uppdateringar av många olika anledningar,
men nu är jag tillbaka igen =)
Sidebyside såpet vi hade problem med innan vi åkte utomlands har vi fått pengarna tillbaka för och köpt ett nytt. Samsung vart det och vi är helnöjd, eller det är ett litet prolem. Fläkten som går mellan kyl och frys låter för jävligt, men det går att lösa =)
Ställningen som vi hade i köket är nerplockad. Det sitter gips och OSB-skivor på alla väggar i tv-rummet och köket. Vi har el på övervåningen och delar av hallen. Vi har hängrännor, stuprör och plåt på taket Yeeeeiii!
Vi har soffan, tvn, myshörna och lekrum i kommande sovrum och det är hur mysigt som helst. Vi har julpynt! Bara granen som ska ska sättas in. Vi har planerat för staketet på övervåningen och kommer förhoppningsvis innan jul hinna lägga in golvet och få upp staketet, men vi vägrar jobba ihjäl oss, så det är bara bonus om vi hinner =)
Här kommer lite bilder på vad som gjorts den senaste tiden. Vi kom igång ordentligt efter vi kom hem från Kreta, men sen vart Tristan, Peter och jag golvad av förkylning och feber, sen tog det låååååång tid att komma igång igen, men nu har vi det så pass att det går att fira jul här hemma.
Tack Jens, Linus, Tilda, Annie, mormor, morfar, Marie, Urban, Linnea och Viktor för hjälpen med barnvakt och bygget! Ni gör detta husbygge möjligt! Kram!
Julpynts bilderna på rummen kommer på nästa inlägg