Nilas lekrum

Eftersom Tristan flyttade in sitt lekrum i vårat gamla sovrum fick Nilas flytta in sitt lekrum till Tristans gamla. Här flyttar vi runt och donar i alla rum, får se om vi landar nångång och känner oss nöjda :) Det enda vi saknar i Nilas rum nu är en matta...

Tristans lekrum

Nu är Tristans lekrum nere klart. Jag har tyvärr inga bilder på när foder runt fönstret är på plats och heller inga på soffan som han har i sin tvhörna. Får lägga in det senare eftersom det ser ut som en bomb har landat där nu :)
 

Innertak och trappen

Ja då har vi äntligen fått klart valvet och innertaket i hallen och trappväggarna. Vi hittade en supersnygg tapet som vi bestämde oss för att ha i trappen. När vi sätter igång och jobbar så håller vi på till mitt i nätterna och det var ju ingen skillnad denna gång. Det hann bli mörkt och vi hade inte så bra belysning, så vi var en aning orolig att det skulle se ut som skit när vi vaknade. Självklart var det ju supersnyggt även i dagljuset =)
Vi är ju näst intill proffs nu hahaha
Vi målade och målade och målade innan vi vart nöjda. Detta projekt gjorde vi parallellt med Tristans lekrum nere. Så när väggar och tak i hallen skulle torka jobbade vi vidare i Tristans lekrum :) Effektiva, javisst!
 
 
 

Ingången

Vi var lite små less på våran ingång till huset som aldrig vart klar och inte såg inbjudande ut för fem öre, så vi la äntligen ner lite tid och energi på att fixa till den. Nu saknas det ett plåttak och sen ska det bytas ut lite lampor efter väggen som pajat, men annars ser det lite mer inbjudande ut nu :)
 

Carport/Terrass

Dags att göra en update! Det var ett tag sedan och det har ju hänt en hel del sen sist. Eftersom Peter måste ha sitt arbetslager hemma och vi inte har någon plats i nåt förråd el garaget så har allt stått ute under pressening. Det var vi tvungna att göra något åt! Allt var en enda röra och det såg för taskigt ut på gården.
Slänger nu in lite bilder på resultatet.