8-10/10-10

NU är allt på plats! Köket är på plats och nu kan jag verkligen andas ut! Jag hade hoppats vara klar med köksskåpen innan vi åkte utomlands, men aldrig trodde jag det skulle hända. Nu är vi det en hel vecka innan vi åker.
Om jag hinner i veckan kommer jag smacka upp gips på väggarna runt skåpen och självklart ska jag packa in i skåpen. Jag ska noga planera var sakerna ska stå. MITT kök, my precious, Peter får bara nyttja det, plocka i och ur diskmaskinen och kanske laga lite mat =)
Här får ni lite bilder. Många är fotade på kvällarna, så lite kass kvalité, sen är det lite svårt att fota när det står en stooor ställning i vägen










Under veckan...

...har vi jobbat kvällstid på huset. Peter har börjat jobba igen efter ett antal veckors ledighet =) Vi har fortsatt med köket och det har varit timmar med skruvande. Jag har skruvat ihop alla stommar till köket på dagarna och ställt på plats och Peter har hjälpt mig skruva upp överskåpen. Det har tagit lång tid att få allt bra, men nu är det på gränsen till perfekt, så det har varit värt det! Här kommer lite bilder på vad vi gjort under veckan





1-3/10-2010

Förra helgen var Jannie (första bilden) här och hjälpte oss med bygget och det tackar vi megamycket för gumman! Vi körde järnet med köket förra helgen. Vi satte OSB på väggarna, monterade ihop ett par skåp. Fick det nya kylskåpet som såklart var trasigt, Ismaskin som inte fungerade och några spruckna lådor, men det är en annan historia och jag orkar inte dra den här för jag är så förbannat less på det hela. Har hållt på hela veckan och prata med fransoser som är så förbannat kocko i huvet, men det löser sig säkert, det gör det alltid! Åter till köket. Detta gjorde vi under helgen medan Tristan bodde hos mormor & morfar.




Läkt på taket

Nu har grabbarna snickers varit här och lagt läkt på nästan hela taket. Det är bara en del av sovrumstaket som är kvar. Vi måste få dit en ställning först, men det får bli när vi kommer hem efter semestern.