Snickarna jobbar vi hade semester

Nu har vi haft 1½ veckas semester från bygget jag och Peter. Semestern har tillbringats på Kreta. Underbart! Batterierna är laddade för att köra stenhårt med bygget under våren och sommaren. Innan vi åkte rev vi 2 väggar, Lasse var här och isolerade klart taket. Nu under tiden vi har varit borta så har det skett en enorm förändring här. Vi har inte längre öppen planlösning. Nu är det väggar överallt känns det som. Klädkammaren som lkommer vara till hö om ytterdörren är på plats, Tristans vägg är flyttad. Väggarna till gästrummet som kommer vara där hallen är idag är på plats. Enda som är orört nu är sovrummet och toa, eller toa har inget fönster längre, men det räknas knappt.
I sön när vi kom hem från semestern rev vi ner plasten som vi satte upp för att slippa massa gipsdamm i sovrummet och köket när vi var borta och snickarna skulle vara här och jobbade.
Igår mån möbelerade vi om här hemma för att få det lite mer ombonat nu när det ser ut som en byggarbetsplas även inne. Bilder kommer nedan.
Idag har jag påbörjat städningen ute på gården. Hjälp va med skräp vi har som vi måste få bort. Jag har påbörjat i alla fall, men dett akommer att ta tid. I helgen har vi bett Linus och Jens om hjälp.


'


Kommentarer
Postat av: Svärmor/ Mamma

Ojoj, ja inte känner man igen sej hos er inte. Hoppas de går bra att bo nu när ni fixar och donar...Vi kommer nog en sväng på sönd.

Kramar till er...

2010-04-14 @ 14:33:04
Postat av: Snickarn Linda

Hihihi Nä det är upp och ner, men fullt beboeligt =) Ja va roligt om ni kom och hälsade på. Jätte tur vi har att Jens kan hjälpa till med städningen av gården. Han och Linus kommer att få slita, men det kan dom behöva =)

Kram kram till er

2010-04-14 @ 19:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback