24/8-10 Regn regn regn

Denna dag bjöd på regn i mängder! Ett tag regnade det från höger till vänster och blåste som f*n. Jag åkte in till frissan och Tristan vart kvar hemma med papsen. När jag kom hem hade snickarna packat sig in på övervåningen och under tak. Regnet bara öste ner och det var såååååååå blåsigt och kallt. Dom tog tag i taket på övervåningen. Så nu har de börjat med att sätta gips i taket, lovely! Blir det regn i morgon gör de klart taket där och sätter in fönstren som ska sitta bredvid de stora fönstren på södergaveln, samt ett i Tristans sovrum i livet. Det ska även sättas in en trappa! Japps, ni hörde rätt! Trappan är klar och ska sättas in =) Peter fick hjälp av Nicklas (granne och svåger) att hämta hem den idag. Pappa kom hit efter jobbet och hjälpte till att bära in den. Grannen Fredrik fick ge ett handtag han med.
Snickarna hann  trots regnet klart med all panel och vindskivor på norrsidan av garaget samt takfotsbrädorna.
Det hade kunnat hänt en liten olycka när trappan skulle flyttas in. Ni ser på ena bilden att lastbile som trappen ligger på, står på 3 hjul, men det slutade lyckligt i allafall. Det var inte Peter som körde, mer säger jag inte =) Eftersom trappan ska på plats så vart vi återigen tvungen att flytta tvrummet, men vad gör väl det när v kommer få ett underbart hem om några månader =) 
Här kommer bilder på dagens jobb. Det finns inga bilder från övervåningen, men det kommer! En bild på Tristans gunga kommer oxå. Peter har snickrat ihop den. Den röda gungan fick Tristan i födelsedagspresent av sin mormor och morfar.






Kommentarer
Postat av: Mormor

Vilken fin födelsedagspresent;)Hurra! Hurra! Grattis på din stora dag. Kramar från mamma <3<3<3

2010-08-25 @ 07:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback