Tors 5/8-10

Idag har mamma varit här och hjälpt oss STOR städa ute på gården. Hon har röjt järnet här hemma och det är så rent och fint här nu, både inne och ute! Tack mamma, du är en ängel! Linus och André hjälpte oss att bära in alla gipsskivor som kom på förmiddagen, en del upp på övervåningen och en del in i garaget. Det skulle bli för tungt att ha allt på övervåningen. Tusen tack killar! Vi fick bygga om ställningen lite så det skulle vara lättare att få upp alla skivor. Nu är det en ramp upp så lillprinsen kan åka upp med vagnen. Peter bar upp 60 m2 golvspånskivor själv idag, han var lite små seg i vaderna eftersåt! Nu ikväll har han klamrat alla slangar i golvet på övervåningen och påbörjat isoleringen där, äntligen! Det är grymt varmt där uppe, vi har ställt upp en stor fläkt, men den hjälper knappt!
Tristan har varit med ute hela dagen. Han har suttit och lekt i vagnen och varit go och gla hela tiden, gokillen våran!
Allt har gått så fort de senaste dagarna så man hänger inte med riktigt, snart ska vi börja lägga golv där uppe. Nä nu ska jag gå o sova för runt kl 8 vaknar nog prinsen och vill ha lite välling.
Nedan kommer lite bilder från den här veckan som varit, men bilder på den rena gården kommer senare, det hann bli mörkt innan jag hann fota =)
Tusen tack alla för hjälpen, ni är underbara!








Kommentarer
Postat av: Monica Strandell

Snart slipper ni se isoleringen :):) Väggar och golv blir så fina

2010-08-11 @ 14:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback