Tis 9/3-10

Ja gott folk då var vi lämnad av snickarna. Massa gjort, men mycket återstår. Kl 11 idag packade killarna ihop sina grejer och jag drog ur pluggen till värmen i deras vagn. Nu är det mitt och Peters projekt ett par veckor (läs månader) frammåt, sen är snickarna välkommen tillbaka igen =)
Snickarna har reglat för dörren mellan sovrummet och garaget, samt reglat för fönstren som ska in ovanför ytterdörren. Peter ska montera dem vid ett senare tillfälle, antagligen när golvet är klart på övervåningen. De har även isolerat väggarna upp mot taket så inte isoleringen som ska sprutas i taket ska åka ner i väggarna. Osb-skivor och gipsskivor är uppsatta på väggarna och taket runt garageöppningen, så nu på kvällen har Peter och Nicklas (grannen) skruvat upp skenona till garageporten.
Det jag och Peter ska göra nu till nästa gång snickarna kommer är:

1. Isolera klart garaget och sätta osb samt gipsskivor på väggarna. I taket närmast "gamla" huskroppen ska det dras avloppsrör, samt rör till värmepumpen.
2. När garaget är klart ska vi regla och sätta upp 45:ors isolering i sovrummet samt isolera fönstren. Det ska även upp osb och gips-skivor.
3. Vi ska montera fönster i kommande tvrummet samt isolera väggarna med 145:or och sätta gips. Golvet ska även isoleras om och läggas skivor men innan detta kan göras så ska det gamla taket ut då det fortfarande är kvar. Innan det kan rivas så måste Lasse hit och isolera nya taket, men innan han kan komma hit mpste vi tejpa med åldersbestöndig tejp skarvarna i plasten så inte isoleringen hittar sig ut.
Många steg innan man det börjar likna något i nya Tv-rummet. Hur vi kommer avklara punkterna ova och när, det får tiden utvisa, men det kommer att ta tid =)
Här kommer lite bilder på vad som gjorts under mån-tis. Blir nog stillastående fram till helgen nu. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback