Helgen 17-19/9-2010

Denna helg har gått i städa tecken. Bräder, isolering, gips, ris, sly, plast och tegelpannor, ja allt ni kan tänka er, men det är lite skit kvar som ska på tippen.
Fredagen städade Peter och jag diket ut mot vägen från ris och sly som blivit efter avverkningen. Mellanbyn har fått ett lyft utan dess like. Det har avverkats hejvilt här och tomter som inte sett skymten av havet tidigare har fått havsutsikt som heter duga. Vi har inte fått någon bättre havsutsikt, men fått några träd bortplockade ut mot vägen så tomten vart ljusare. Vi bor självklart i närheten av trädkramare och de skulle minsann inte ta bort några träd på deras tomt, så vi får nöja oss med den lilla havsutsikt vi har, men jag är inte bitter och avundsjuk, inte alls (!!!!) Hahahaha
Vi körde ner riset på kasen vid vår föreningsstuga eftersom föreningen hade inplanerad städdag på lör 18/9. Det var skittungt att dra fram, men ack så fint det vart här utanför =) Vi bodde i stugan hela helgen, så Tristan och Xarek var kvar där med mormor och morfar på dagarna.
Lördagen åkte vi hem till kl 10 då städdagen startade. Jag och Peter åkte med ordföranden runt är på området och plockade bort ris och sly som blivit efter all avverkning. Vi jobbade på fram till kl 13 med det, man var skapligt mör efter det, men vi fortsatte med vår gård när vi ändå hade ångan uppe! Annie och Nicklas hjälpte oss hela em. Nicklas hade en lastbil hemma och en granne hade lånat ut sin traktor så vi hade lyxhjälpmedel här hemma, men det tog tid i alla fall. Vi slet på fram till strax efter kl 18 då vi packade oss i bilarna och for ut till stugan där mamma och pappa hade dukat bordet med massa mat, grilla! Mums...
Tack Annie & Nicklas för hjälpen i helgen och för våfflorna =) Tack mamma och pappa för hund och barnvakten. Ni är änglar hela bunten. Sön hjälpte Peter Annie & Nicklas att täcka båten och sen var det valvaka och flytt av tv-rummet, mer om det i nästa inlägg. Här kommer lite bilder från helgen. Höll på att glömma! Vi har putsat fönster och målat foder oxå . Vi har satt OSB i köket oxå, jag har även städat ur kommande sovrum=)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback