Onsdag 29/9-10 halva veckan har gått

Idag har vi varit in till stan och handlat material till håligheterna i golvet i köket. Vi måste jämna till där gamla köksskåpen stått och där väggar har stått som nu rivits. Detta måste göras för att vi ska kunna lägga klickgolvet på den gamla klinkersen. Vi är sååååå trött på klinkers. Det var det i hela huset tidigare och nu kommer det bara finnas i tvättstuga och badrum, där det hör hemma =) I hallen kommer vi att ha Klinkers imitation. Har hittat ett skitsnyggt så döm ut det efter att ni sett det =) Tristan är inne i stan hos mamma och pappa efter som vi skulle gjuta halva köket idag. Jag ska hämta honom i morgon bitti när mamma åker på jobbet. Saknar gofisen <3
I morgon kväll kommer vi jämna till det sista i golvet innan vi fortsätter med OSB skivorna och därefter gipsen. Vi ska iväg och köpa golv till köket på fredag, så vi får se när vi lägger in det. Nästa helg kanske.
Peter har även varit upp på taket och balanserat idag. Han mätte för takplåten som ska beställas i morgon. Jag var inte ett dugg avundsjuk på honom. våga hata höjder! Jo just det, höll på att glömma! Snickana var här i dag och började läkta taket. Snart har vi stuprör, hängrännor och ett plåttak på huset oxå. Det innebär att utsidan snart är komplett! Måste tilläggas att det var en underbart fin höstdag idag!
Bilder kommer som vanligt här nedan




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback