Dags att flytta in...

Den som fick äran att flytta in i sovrummet först var så klart Nilas =) Han sov som en stock hela natten och även fast solen lyste in kl 4 på morgonen genom alla fönster så berörde de honom inte ett smack! Ja, vi sov ju såklart oxå där, men hans säng fick flytta in först.
Vi har fortfarande inga rullgardiner och har snart sovit här en månad, men det är på G. Lite svårt att hitta en snygg lösning till snedfönstren och balkongdörrarna, men det är på gång tror ja. Utsikten härifrån är helt magisk, så nu har vi bestämt oss för att bygga en balkong i allafall =)
Jag har tyvärr inga dagsfärska bilder att lägga in, men det kommer. Vi har datorn i ett hörn och ett skötbord bredvid Nilas säng, men som sagt det kommer mer bilder senare.
När vi fyttade upp hängde Tristan med, så han sover i sitt rum uppe nu och har lekrum nere. Han fick det supermysigt, tyvärr försvann delar av texten på sängen, men men, han sover gott i allafall. Han sover hela nätterna i sin säng, har han alltid gjort. Han var strax över ett år när han flyttade in i eget rum och jag kan räkna på en hand hur många ggr han sovit hos oss, och de gångerna har varit när han varit riktigt sjuk.
Våran duktiga storkille <3



Kommentarer
Postat av: Svärmor, mamma...Farmor

Men va fint och mysigt rum Tristan<3 fått, där sover haväl som en prins<3

2012-05-08 @ 21:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback